За нашите приятели от Конна база Wild Horse
През последните години, у нас все по – голяма популярност набират конният спорт и конният туризъм. И затова ако сте любител на дивата природа, на конете и конния туризъм, то конна база WILD HORSE ще Ви помогне да се докоснете до красотата на вековната Стара планина. Ще Ви накара да почувствате богатата душевност на българина, наследник на многовековната конна традиция на предците си.

Едно от преимуществата в WILD HORSE е неговото уникално местоположение. Именно то позволява извършването на еднодневни конни преходи до дестинации представляващи културни и природни забележителности на великата Стара планина.

Чрез ездата, не само ще имате вълнуващи преживявания, но и ще може да разпуснете и отдъхнете с невероятни разходки сред красивата българска природа. Веднъж усетили удоволствието от конния спорт, Вие ще започнете да ходите на езда всеки път, когато имате възможност. А при всяка следваща среща с коня, Вие ще се чувствате все по-уверени, по-здрави, по-щастливи.

Обучение и езда в природата
Обучение и езда в природата – лека и приятна езда за всеки, който иска да се докосне до природата и да освободи сетивата си. Обучението се провежда с добре обучени и спокойни коне.
Възможностите са едночасова туристическа езда до еднодневни, тридневни или седмични според желанията и уменията на ездачите.
Маршрутите са разнообразни и наситени с местни природни забележителности и много забавни моменти.

Фирмени тиймбилдинги
Партита за фирми, тиймбилдинги и тържества – нашите предложения могат да бъдат в рамките, както на няколко часа, така и на няколко дни.
Разчупете ежедневието си, като се потопите в един различен свят, изпълнен с нови усещания и изживявания. Предлагаме ви, в рамките на един или по ваш избор няколко дни, да ви заведем в свят на екстремни преживявания и приключения!
Искате нещо по-различно, вие сте попаднали на точното място конна база Wild Horse!

Детски програми
Детски пaртита – нашите детски партита са стъпили здраво на разбирането ни за добро “Приключение”. Всяка една наша детска приключенска програма си има история – история, като сценарий на приказка, в която потапяме участниците и сами себе си, чрез игрите и приключенията, в които участваме и ни се случват непрекъснато.
Детски лагери - важно е децата да изградят здравословни навици на живот, за което се нуждаят от подходяща среда - среда, която е непринудена, изпълнена с игривост и забавление, среда в която има комбинация на любов и загриженост, в комбинация с правила.

Къща за гости
Ловна резиденция “ТЪРСАВА” се намира в Западна Стара планина. Разположена е в подножието на връх Мургаш до река Батулийска.
Разположена на територия от около 5 000 хектара. Влючващи и две езера, подходящи за риболов, които са на разположение на почиващите по всяко едно време.
В района при естествени условия се развъждат благороден елен, лопатар, сърна и дива свиня, които са предмет на ловен туризъм.
Сградата е построена през периода 1979-1980 год. като ловна резиденция на Тодор Живков


Конна база Wild Horse се намира в с.Батулия, Искърското дефиле, местност Широко полене.
GPS: 42°53’48.8″N 23°25’23.9″E.
Можете да се свъжете с тях на посочените по-долу контакти:
Телефони: 0877 882 622 ; 0888 180 455
Имейл: cendiconsult@abv.bg
URL: www.wildhorse-bg.com/към пълната версия на сайта
Copyright © 2015
Powered by